Minion haken gratis patroon, wie ga jij hiermee verrassen (Met video uitleg)

Hebben de minions ook jouw hart gestolen?

Wie de film Verschikkelijke Ikke gezien heeft, heeft waarschijnlijk ook zijn hart verloren aan de schattige minions. De minion is in allerlei vormen en formaten te haken en deze rand is er één van.

Hij staat geweldig als rand om een sprei voor over bed zodat je kleine (of grote) minionfan zijn favoriete figuur altijd bij zich in de buurt heeft, maar je kunt met dit patroon natuurlijk nog veel meer variëren.

Een minion rand haken of maar één?

Wanneer je ervoor kiest om niet een hele rand minions te haken, maar slechts één, dan kun je met dit patroon bijvoorbeeld ook een minion sleutelhanger haken. Het patroon is gratis en voor niets, je hoeft alleen het materiaal maar aan te schaffen. Leuk voor jezelf, of als verjaardagscadeau voor een minion fan.

Een leuk detail bij dit patroon is dat het bovenste deel van de tuinbroek van de minion ook echt los zit en niet is vastgehaakt. Het ziet er daarom ook echt uit als een tuinbroek.

Bekijk hieronder de video met uitleg hoe je deze mooie rand kunt haken:

Met dank aan Puntillas Estrella voor het maken van de video!

Wat voor versie van dit minion patroon ga jij maken? Ik ben benieuwd. Laat je het me hieronder weten als reactie op deze blog?